Täydennyksiä omaan olutkellariin

Olen jo useampana vuonna raportoinut vuodenvaihteessa, millaisia pulloja olen sijoittanut kellarimme 50-lukulaiseen perunakoppiin kypsymään. Kellariraportointi on nyt jäänyt kuitenkin tekemättä tällä kertaa, vaikka vuotta on kulunut jo yli kaksi kuukautta. Tässä vihdoin päivitystä:

  • Tynt Meadow English Trappist Ale
  • Robinsons Old Tom
  • Val-Dieu Grand Cru
  • Fuller’s Imperial Stout
  • Fuller’s Vintage Ale 2019
  • Fuller’s Vintage Ale 2016
  • Westmalle Tripel
  • Pardubický Porter
  • A. Le Coq Imperial Extra Double Stout

Joitakin näistä pulloista päätyi kellariin useampiakin kuin yksi. Esimerkiksi Fuller’sin Vintage Alen vuosikertaa 2016 siirsin sinne neljä pulloa, koska Alkolla sattui olemaan niitä varastossa ja verkkokaupan kautta tilattavissa. Eilen kellarikopissa oli 14 astetta lämmintä, minkä kuvittelisin olevan oluen säilytykselle ihan kelvollinen lämpötila.

mde

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s